Merhaba Arkadaşlar,
Bu konuyu tüm kardeşlerime basit yoldan msn şifresi çalmak isteynler için açtım. Yararı olur olmaz bilemem sizin takdiriniz.
Uzun zamandır üzerinde çalıştığım bir link var. Ortalama 4.5 - 5 aydır bu linkin üzerinde çalışıyorum. Link micrasoft hotmail live massenger'ın parola sıfırlama iletisi: Bu link tüm player'lara göre
ayrı ayrı bazı değişiklikler gösteriyor. Birkac harf oynuyor veya belkide son yazıları değişiyor. Farklı Farklı msn adresleri açarak bu linkin değişik yönlenrini belirliyorum ve hepsinin ortak bir sistemini çözmeye çalışıyorum...
5 aylık çalışmamdan sonra sanırım nihayete erdim. Lakin hala birkac harf hataları ile boğuluyorum. Çok kısa bir süre zarfında bu link'i çözüp , koordinatları tek linkte birleştirip , her türlü msn adresnin sadece ''.......@hotmail.com'' bölümünü vereceğim siteye yükleyip o adresin şifresini ve gizli sorusunu öğrenebileceksiniz. İsterseniz o şifreleri değiştirip msn çalabilirsiniz.Veya ne isterseniz onu yapabilirsiniz.
Allah kısmet ederse bu çalışmamı en kısa sürede toparlamayı planlıyorum. Bu konuda bana yardımcı olacak kardeşlerime de şimdiden cok tşk ederim. Yardımcı olmak isteyenler msn adreslerini sadece tşk bölümüne yazıp gönderebilirler. Ben gerek gördüğüm zaman o kişilere ulaşabilirim.
alıntıdır